Publicitat
Publicitat

EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO

David Jobé: "Si un dia em deixo el mòbil, tindré un problema gravíssim"

Ja fa temps que tinc un smartphone . Ara vaig amb un iPhone, però abans havia tingut una Blackberry. Per la meva feina, el faig servir moltíssim: al tren, de camí a la redacció, repasso tots els digitals i escolto la ràdio; a la tarda, estic connectat per WhatsApp amb la resta de l'equip, per estar al cas de les noves entrevistes que es van tancant i repartir-nos els guions; i a més, tot el dia estic pendent del correu electrònic. Si un dia em deixés el mòbil a casa, tindria un problema gravíssim!

No tinc perfil ni a Facebook ni a Twitter: no crec que hi hagi res a nivell personal que sigui prou important per explicar-ho i que no pugui comentar directament amb la gent que conec. De tota manera, sí que ajudo a gestionar el Twitter i el Facebook d' El món a RAC 1 , o sigui que sé com funcionen. Va bé, perquè puc anar llegint però amb la comoditat de no tenir perfil propi.

La tele només la miro a la carta. Ho faig fins i tot amb el Polònia i el Crackòvia : busco per internet els gags que, l'endemà de l'emissió, els companys m'hagin recomanat. En directe només veig els informatius. Gairebé tot el que segueixo són sèries americanes. En canvi, per qüestió de feina, vaig tot el dia amb la ràdio a l'orella. A la tarda desconnecto una estona, però al vespre, sobretot si hi ha futbol, ja hi torno. De tota manera, no ho escolto tot: rebo ajuda de molta gent!

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT