Publicitat
Publicitat

EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO

David Olivares: "Sóc més lector que escriptor de tuits"

Des de fa una setmana, tinc un iPhone 4, però durant dos anys he tingut el primer iPhone. Ara ja anava malament, i per això vaig demanar el nou i, pagant una mica, me'l van donar. No utilitzo a fons totes les opcions que té, a part de fer fotos i el mail, per la feina. Alguna vegada navego per internet, però depenent de la cobertura va molt lent.

Vaig tenir Facebook durant un temps, però rebia moltíssims mails, i me'n vaig acabar esborrant. Del tot. Twitter en tinc des de fa 3 o 4 mesos, i per mi és com un teletip. Sóc més lector que escriptor de tuits, perquè mai sé què dir. Només el faig servir des del mòbil, ja que a l'ordinador perd tota la gràcia.

De trucades potser en faig cinc o sis al dia, sobretot a casa, i poca cosa més. També envio missatges, tot i que sóc més de trucar que no pas d'escriure. Quan he escrit més de 30 caràcters ja me'n canso i prefereixo trucar. Ara estic amb això del WhatsApp, que és de franc, i sempre que he d'enviar missatges, els envio amb el WhatsApp.

Escolto molt la ràdio. No durant tot el dia, perquè estic treballant, però sí que escolto força RAC 1 i també, alguns migdies, el Sergi Mas a COMRàdio. I a les nits, el Tu diràs i les notícies de RAC 1. De televisió, quan puc miro el 3/24, però no sempre és fàcil. Només puc triar el canal quan em deixa la nena, que normalment té segrestada la tele per veure dibuixos animats.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT