Denuncien el 'Diari de Terrassa' per publicar la llista de col·legis electorals del municipi

L'alcalde, Jordi Ballart, ha mostrat públicament el seu suport a la publicació

El 'Diari de Terrassa' ha estat denunciat davant la fiscalia per haver publicat, el dia 23 de setembre, la llista dels 33 locals de la ciutat que han estat habilitats com a col·legis electorals de cara al referèndum de l'1 d'octubre. La primera pàgina del document ha aparegut publicada a Twitter, però el nom del denunciant ha estat esborrat. 

Aquest dimecres a la tarda, la direcció del rotatiu assegurava al diari digital terrassenc 'La Torre' que no tenia cap notificació formal de la denúncia, però diversos periodistes de la publicació han difós el document a les xarxes i s'han compromès a continuar informant. 

L'alcalde de Terrassa, el socialista Pere Ballart, també s'ha posicionat al costat del mitjà: "Per la defensa, ara i sempre, de la llibertat de premsa i d'expressió: tot el suport al 'Diari de Terrassa'", ha piulat. 

Terrassa no ha cedit locals municipals per a la celebració del referèndum, però Ballart va pactar amb el Govern quins locals de titularitat de la Generalitat es farien servir com a col·legis electorals.