Mèdia 14/12/2011

Descomptes del 25% per als lectors de l'ARA en la funció número 100 de 'Cop de rock'

Serà una funció especial, amb l'actuació en directe dels creadors de les cançons que inspiren el musical. Hi seran Gerard Quintana, Lluís Gavaldà, Joan Reig, Joan Masdéu i Titot, entre d'altres. Es convidarà el públic a cantar totes les cançons "a ple pulmó"

Ara
1 min
Una escena de 'Cop de rock'

BarcelonaCop de rock, el musical de Dagoll Dagom estrenat l'11 de setembre que repassa dues dècades de rock català, celebra la funció número 100 amb una sessió especial. Hi actuaran els creadors de les cançons homenatjades en el muntatge i es convidarà el públic a cantar "a ple pulmó". Serà el 22 de desembre i els lectors de l'ARA hi tindran un 25% de descompte.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Al llarg d'aquests mesos, ens hem adonat que molts espectadors seguien les cançons de l'espectacle (Sau, Sopa de Cabra, Els Pets, Lax'n'Busto, Bars, Brams... i tants d'altres grups) murmurant tímidament al llarg de la representació, sotto voce... com si no gosessin alçar la veu davant de la representació teatral. Però la nit número 100 serà diferent. Serà una nit en què tothom cantarà a pulmó, unint la sala i l'escenari en un sol crit", explica Dagoll Dagom.

Per acompanyar la companyia i el públic, hi seran Gerard Quintana, Lluís Gavaldà, Joan Reig, Joan Masdéu, Salva Racero, Titot i molts d'altres. També hi haurà cava i cervesa de franc i diverses sorpreses.

Com s'aconsegueixen les entrades amb descompte?

Per adquirir les entrades amb el 25% de descompte, heu de seguir aquests passos.

  • 1. Entrar a la web de ServiCaixa clicant AQUÍ
  • 2. Triar la sessió del 22 de desembre a les 20.30 h
  • 3. Triar el nombre d'entrades (màxim 2)
  • 4. Triar la zona de butaques
  • 5. Triar el descompte DIARI ARA i afegir el codi ara.cat

Si seguiu aquests passos, el descompte del 25% se us aplicarà automàticament.

stats