Desfeta total del Brexit de May, i quatre notícies més del dia

Les cinc propostes de l'ARA per començar la jornada ben informats 

Theresa May durant el seu discurs de cloenda del debat sobre el pla del Brexit, que va tenir lloc ahir a la nit a la Cambra dels Comuns / REUTERS TV

1.

Desfeta total del Brexit de May. El Parlament britànic tomba el pla de retirada de la UE però la ‘premier’ es mostra determinada a sortir-ne.  La ‘premier’ ha d’acostar-se als laboristes esvaint línies vermelles. Londres haurà d’estendre l’article 50 i retardar la data de sortida de la UE.  Il·lustres irresponsables, l'opinió de la directora de l'ARA, Esther Vera. 

2.

Les defenses de l’1-O passen a l’atac: “És un judici a les urnes”. Els advocats dels líders independentistes neguen la rebel·lió i la malversació amb arguments diferents. 

3.

Crida a la implicació municipal per revertir la segregació escolar. La Fundació Bofill reclama planificar l’oferta de places, reduir ràtios i identificar els alumnes desfavorits. 

4.

Retards a Rodalies per una incidència en un tren entre Sants i Bellvitge. Hi ha més de mitja hora de demores a la R2, la R2 Nord, la R13, la R14, la R15 i la R16. 

5.

El pou on va caure un nen a Màlaga no tenia permís de construcció. Els equips de rescat obren dos túnels per intentar arribar on se suposa que és el menor.