Publicitat
Publicitat

"Destinació Mart", a l'ARA Diumenge

La possibilitat que es pugui colonitzar el Planeta Vermell aquest segle comença a ser una realitat. I també, entrevista de Carles Capdevila al filòsof i pedagog José Antonio Marina

LA PORTADA, EN PDF

Què volem fer a Mart? La possibilitat que en un futur no gaire llunyà es pugui colonitzar el planeta és cada cop més real. La NASA hi vol enviar una nau tripulada el 2030 i una empresa privada busca colons en un viatge només d’anada.

També trobareu a l'ARA Diumenge:

  • Entrevista de Carles Capdevila al filòsof i pedagog José Antonio Marina. Acaba de publicar El talento de los adolescentes (Ariel), un tema sobre el qual va parlar al Palau Macaya en el cicle Futurs.
  • Recuperadors de llavors en perill d'extinció. Els 'arqueòlegs de l’hort' rastregen varietats agrícoles en desús a tot Catalunya, les conserven i les classifiquen i les tornen a sembrar per recuperar la diversitat perduda.
  • Anatomia d'un somriure verdader. De somriures n’hi ha de molts tipus, i el nostre cervell està preparat per interpretar-los i desvelar les dosis de falsedat que puguin amagar fins i tot les rialles més naturals.
Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT