Televisió
Mèdia 27/06/2012

'Dexter' s'acabarà definitivament després de la vuitena temporada

La productora executiva de la sèrie ha confirmat que s'acabarà el desembre de l'any que ve

Ara
1 min
'Dexter' s'acabarà l'any que ve

BarcelonaEl final de 'Dexter' ja es començava a intuir, però ara n'ha arribat la confirmació definitiva. Sara Colleton, la productora executiva de la sèrie, ha avançat en una entrevista al portal TV Guide que la vuitena temporada –prevista per a la tardor de l'any que ve– serà l'última.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Després de l'emissió de la sisena temporada, l'any passat, els responsables de la sèrie i la cadena Showtime van arribar a un acord per rodar-ne dues més, i des de llavors ja se sospitava que aquests nous capítols serien els últims. Segons Colleton, de fet, per a ells això va quedar clar des del primer moment: la renovació per a aquestes dues temporades "va ser definitiva", assegura a l'entrevista, i afegeix que la seva intenció era "acabar aquest any". Tot i així, va ser la cadena la que va convèncer l'equip que "seria millor fer-ho en dos anys". "D'alguna manera, això és un final en dues temporades", explica la productora executiva, que avança que ja saben com acabarà, tot i que no n'ha revelat cap detall.

Així doncs, la setena temporada de 'Dexter', que s'estrenarà als Estats Units el 30 de setembre, serà la penúltima, mentre que la darrera tanda de capítols s'espera que vegi la llum la tardor de l'any que ve i que s'acabi pels volts de Nadal del 2013. Serà el comiat definitiu d'aquest forense que, de nit, es converteix en assassí en sèrie.

stats