PREMSA
Mèdia 25/01/2011

L'estocada a les caixes, protagonista als rotatius

L'atemptat de Moscou també ocupa les portades dels diaris

Redacció
1 min
Portada de l'ARA

BarcelonaLa decisió del govern espanyol de forçar les caixes a convertir-se en bancs protagonitza la majoria de portades dels diaris catalans aquest dimarts al matí.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El diari ARA es pregunta en portada "Adéu a les caixes?", i ho complementa amb altres preguntes: "Per què el govern espanyol té tanta pressa? En perilla la catalanitat i l'Obra Social? Com afectarà als clients la bancarització?".

Hi ha coincidència entre l'Avui i El Periódico, que han escollit exactament el mateix títol: "Estocada a les caixes". El Punt explica que "Zapatero dóna el tret de gràcia a les caixes forçant-ne la conversió en bancs".

La Vanguardia ho explica des d'un altre punt de vista: "L'Estat nacionalitzarà les caixes més dèbils". La majoria de rotatius espanyols ho enfoquen de manera similar: "Zapatero nacionalitzarà les caixes dèbils i les convertirà en bancs", diu l'Abc; pel País: "El Govern nacionalitzarà el setembre les caixes no sanejades", i per La Razón: "El Govern nacionalitzarà les caixes que no siguin viables el setembre".

L'atemptat de Moscou també ocupa les portades dels diaris tant catalans com espanyols.

En aquest cas la diferència la marca El Mundo, que ja apunta al titular que el suïcida tenia "trets àrabs". D'entre la resta de diaris, molts parlen de "retorn del terror".

stats