PREMSA
Mèdia 24/01/2011

La set d'urnes de Rajoy, a la majoria de portades

Redacció
1 min

BarcelonaUn exultant Mariano Rajoy és present a la portada de la majoria de rotatius catalans i espanyols.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tant El Periódico com El País i La Razón coincideixen a reproduir la frase que el líder popular va dir ahir a la clausura de la convenció del PP a Sevilla: "Hi ha set d'urnes", mentre que El Mundo es queda amb "Espanya no és un cas perdut" del discurs de Rajoy. La Vanguardia es decanta per la fórmula "Un Rajoy eufòric demana eleccions anticipades" i l'ABC titula "Recuperar Espanya" sobre una foto de Rajoy. Público titula amb una frase descriptiva: "Rajoy ja es veu a la Moncloa".

De l'actualitat catalana, tant La Vanguardia com El Periódico escullen la foto del desallotjament del Palacio del Cinema del dissabte a la nit per acompanyar les paraules de Felip Puig: "S'ha acabat la impunitat", per al rotatiu del Grup Zeta; "Tolerància zero amb els okupes", per al de Godó.

Per la seva banda, El Punt destaca que "els ajuntaments catalans deuen 4.500 euros", l'Avui explica que "La retallada obligarà a reorganitzar tota la sanitat" i l'ARA recull els 20 noms de carrers més repetits a les poblacions catalanes.

En l'àmbit internacional, la revelacions de Wikileaks sobre els secrets del Pròxim Orient i la victòria de Cavaco Silva a Portugal són els temes més presents a les portades dels diaris catalans.

stats