PREMSA
Mèdia 17/01/2011

Salt, el Barça i Tunísia protagonitzen les portades

El Mundo entrevista Alicia Sánchez-Camacho, que assegura que "El PP català ja no té complexos". I l'Abc dóna els resultats d'una enquesta que atorguen al PP el major poder territorial de la seva història en unes autonòmiques

Laia Altarriba
2 min
Portada de l'Ara

BarcelonaAquest dilluns tota la premsa catalana coincideix a destacar en portada el conflicte social a Salt, la victòria del Barça i el canvi de govern a Tunísia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pel que fa al municipi gironí, l'ARA destaca: "Salt crida a salvar la convivència". La Vanguardia aborda el conflicte amb el titular "Més policia a Salt després de nous disturbis" i El Periódico coincideix a enfocar-ho des de la vessant policial: "Els Mossos blinden Salt després de dues nits de distrubis al carrer". Pel que fa a l'Avui, titula "Salt reclama resposta contra els actes dels vàndals".

També ocupa algunes portades l'aprimament que PSOE i el PP plantegen de l'estat de les autonomies. L'Avui hi dedica el principal titular ("Ofensia centralista") i afegeix que "El Banc d'Espanya va iniciar un setge que ara continuen el PSOE i el PP". En el cas de La Vanguardia, destaca: "Els socialistes catalans neguen una onada centralista".

A banda, El Periódico destaca que "La pallissa a un polític del PP provoca més crispació" i ho complementa amb el subtítol: "Cospedal responsabilitza els socialistes de l'agressió al conseller de Cultura murcià".

El Punt de Barcelona obre amb un tema propi: "Els alcaldes reclamen a Mas una flexibilització dels 80 km/h".

En relació amb Tunísia, la majoria de rotatius explica que continua la situació d'inestabilitat a Tunísia després de la fugida del dictador i que s'està treballant per formar nou govern.

Pel que fa al Barça, l'ARA titula "Molt més que 4 punts" i El Periódico "Més líder", mentre que La Vanguardia destaca que "El Barça bat rècords, el Madrid punxa". L'Avui destaca que "El Barça goleja (4-1) i deixa el Madrid a 4 punts".

Els diaris espanyols també aborden altres temes. Público col·loca gran en portada el titular: "El govern s'oblida de la llei de transparència" i El País explica que "El PSOE convoca 300 càrrecs per defensar el pacte social".

El Mundo entrevista la líder del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, que assegura que "El PP català ja no té complexos".

Pel que fa a l'Abc, ofereix els resultats d'una enquesta que atorga al PP el major poder territorial de la història del partit en unes autonòmiques. En concret, assegura que pot tornar al poder a Balears, Aragó i Cantàbria i governar per primera vegada a Astúries, Extremadura i Castella-la Manxa.

stats