Ràdio

A partir de dilluns

Ràdio 4 torna a buscar el Disc Català de l'Any

L'emissora engega la 33a edició del premi. Els oients tenen fins al març per votar el seu disc preferit del 2010

El programa Catalunya Exprés de Ràdio 4 obre aquest dilluns les votacions per escollir el Disc Català de l'Any 2010, en la que serà la 33a edició d'aquest premi que atorga l'emissora pública estatal. Fins a finals de març, tots els oients tenen l'opció de votar el que, en la seva opinió, hagi estat el disc cantat en llengua catalana més destacat de l'any passat.

Igual que en les darreres edicions, l'elecció del millor disc de l'any es farà en dues fases. La primera, que s'acabarà a mitjans de febrer, servirà per escollir els deu treballs finalistes, que sortiran de l'opinió popular i la dels crítics musicals de l'emissora. A partir d'aquell moment, només es podrà continuar votant per algun dels 10 discs que hagin passat a la segona fase. El que obtingui més suports serà nomenat, a finals del mes de març, millor disc català del 2010.

En l'edició del 2009 el premi va ser per al disc Bed and breakfast d'Els Amics de les Arts. A més, es va concedir un premi extraordinari a Raimon amb motiu del cinquantè aniversari de la seva mítica cançó Al vent.

Etiquetes

Més continguts de