Discovery Max fitxa Àngels Barceló

La periodista presentarà el programa documental 'Y el mundo cambió' per a la cadena

La catalana Àngels Barceló és un dels nous fitxatges de la cadena de televisió Discovery Max. La presentadora conduirà el programa documental 'Y el mundo cambió', tal com ha anunciat, aquest dimecres, el canal, durant el IV FesTVal de Televisión, a Vitòria. El director de la cadena a Espanya, Fernando Jerez, ha presentat el projecte com "una gran aposta a nivell mundial", que comptarà amb la col·laboració de professionals de nivell internacional com Jay Leno i Donald Trump. De l'àmbit estatal, també hi participaran Santiago Calatrava, Pedro Duque i Luis Moya.

Actualment, Àngels Barceló condueix el programa 'Hora 25' a la Cadena SER, que va començar la nova temporada dilluns passat. La incorporació de la periodista catalana a Discovery Max no suposa una sortida de l'emissora de ràdio.

Discovery Max també ha avançat algunes novetats de la seva programació, com l'estrena en 'prime time', la nit dels dijous, de les sèries 'Profetas de la ciencia ficción', de Ridley Scott, i 'Secretos del Universo', protagonitzada per Morgan Freeman.