Disney+ arribarà a Espanya el 31 de març

El servei es posarà en marxa dimarts als Estats Units

Disney+ començarà a funcionar a Espanya el 31 de març de l'any que ve. La companyia ho ha anunciat a través de Twitter aquest divendres, quatre dies abans del llançament de la seva plataforma de  streaming als Estats Units, el Canadà i Holanda, on es posarà en marxa aquest dimarts

El 19 de novembre, Disney+ començarà a funcionar a Austràlia i Nova Zelanda, i a partir del mateix 31 de març del 2020 també estarà disponible a França, Alemanya, Itàlia i el Regne Unit. El compromís de Disney és que al llarg dels pròxims dos anys el servei ja estigui disponible a tots els "grans mercats" del món.

La nova plataforma naixerà amb la voluntat d'arribar a un públic familiar i amb l'objectiu d'explotar al màxim, no només els continguts de la marca Disney, sinó també els de les seves filials, com Pixar, Marvel o National Geographic, a més de la franquícia de  Star Wars, que també forma part de la companyia. Així, Disney+ aglutinarà, a banda de nous continguts produïts específicament per a la plataforma, títols clàssics d'animació i acció real de la factoria Disney, les sagues de superherois Marvel (tot i que, a Espanya, de moment continuaran formant part del catàleg de Netflix) i les pel·lícules i altres continguts derivats de la saga de  La guerra de les galàxies. En aquest sentit, una dels ganxos principals del llançament del servei és  The Mandalorian, una nova sèrie basada en aquest univers que estarà disponible als Estats Units a partir de dimarts, el primer dia de funcionament de la plataforma.