Disney+ es desfà de la continuació de 'Lizzie McGuire' perquè és massa adulta

La plataforma ha utilitzat el mateix argument per prescindir de 'Con amor, Simon'

Quan Disney va anunciar el seu servei de streaming, Disney+, un dels grans projectes era ressuscitar Lizzie McGuire, la sèrie infantil que va fer famosa Hilary Duff. El revival havia de recuperar la protagonista, ara amb 30 anys, vivint a Nova York. Tot i les expectatives generades, Disney+ ha decidit frenar la sèrie després de rodar-ne només dos episodis. La decisió, segons ha deixat entreveure Duff, es deu al fet que la companyia considera que les trames són massa adultes i no respondrien els gustos del públic familiar que intenten seduir.  

Disney+ entra en la batalla global pel públic familiar

No és l'única sèrie que no entrarà al catàleg de Disney+ per aquest motiu. La plataforma ha decidit prescindir de Con amor, Simon, una sèrie sobre un adolescent i la descoberta de la seva homosexualitat, i enviar-la a Hulu, servei de streaming que també forma part del grup i que està adreçat a un públic adult. De fet, Hilary Duff va compartir al seu Instagram una noticia sobre aquesta decisió en la qual remarcava el concepte "familiar" en el titular i va afegir el comentari: "Això em sona". 

La producció de Lizzie McGuire es va aturar després de rodar els dos primers episodis i que Disney acomiadés la directora i creadora del revival, Terry Minsky. "Estic molt orgullosa dels dos episodis que vam fer", va explicar Minsky a la revista Variety. "La Hilary té una idea molt clara sobre com ha de ser Lizzie McGuire amb 30 anys i s'ha de veure. M'encantaria que la sèrie es fes, però idealment m'agradaria que anés a Hulu i poguéssim fer la sèrie que estàvem fent. En aquest aspecte estic totalment perduda. Per a mi és important que la sèrie representi tant per a tantes persones. Volia que la sèrie fos mereixedora d'aquesta devoció", va assegurar Minsky.