Mèdia 28/06/2011

Aquest diumenge amb l'ARA, un CD gratis amb música del PopArb

Amb cançons de Refree, The New Raemon, El Petit de Cal Eril, Mazoni i La Iaia, entre d'altres

Ara
1 min
La portada del CD que es regala amb l'ARA del 3 de juliol.

BarcelonaLa música independent del país té una cita obligada amb el popArb, un dels festivals més singulars de Catalunya, tant pel seu emplaçament (la vall d'Arbúcies) com per la proximitat que s'estableix entre públic i artistes. L'ARA és mitjà oficial del festival i, a part de dur a terme una extensa cobertura informativa, el diumenge 3 de juliol regalarà un CD amb cançons dels caps de cartell del popArb d'enguany.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El disc permet fer-se una visió general de l'alt nivell que les bandes catalanes de rock independent han assolit últimament. I també de la gran varietat d'estils que s'han desenvolupat, símptoma inequívoc de maduresa. El CD aplega des del pop intimista i de producció acurada de Refree, amb el tema (Al senyor Beltran), fins al neofolk de La Iaia, amb (Uh!), un dels seus talls més celebrats. The New Raemon (Lo bello y lo bestia), El Petit de Cal Eril (Cendres), Estúpida Erikah (Els àngels ploren així), Mazoni (Totsants), Guillamino (Fang fosc) o 4t 1a (Doctor) són alguns dels altres grups que inclouen mostres de la seva producció recent. En total, el CD aplega 19 cançons.

El popArb celebra enguany la seva setena edició, els dies 8 i 9 de juliol, amb 26 concerts programats. Ho fa amb el cartell d'entrades exhaurides penjat perquè volen mantenir l'aforament limitat a les 2.000 persones diàries.

stats