LA GRAELLA QUE VE
Mèdia 15/05/2012

Doblet televisiu per a Santi Millán

El retorn de Santi Millán a la petita pantalla serà per partida doble. Mediaset té pendent d'estrena la sèrie Frágiles, que protagonitza, i un documental sobre la dura cursa Titan Desert pel Sàhara.

àlex Gutiérrez M.
2 min

BARCELONA.Set-cents quilòmetres de deserts, travessats en bicicleta i concentrats en un documental de 50 minuts de durada. L'actor Santi Millán va participar entre l'abril i el maig en aquesta exigent competició i va filmar la seva experiència per a un treball que probablement emetran Cuatro o Energy, totes dues del grup Mediaset.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Milenio Titan Desert va comptar amb altres personatges mediàtics, com l'atleta Josef Ajram, que és col·laborador d' El gran debate , de Telecinco, en què opina sobre inversions en borsa. Millán va compartir la travessa amb esportistes com Marc Coma, Roberto Heras (vencedor de la cursa) i Virginia Berasategui. Per a la pròxima edició, sona el nom de Pablo Motos com a mediàtic convidat a travessar les dunes d'Erg Chebbi i les muntanyes de l'Atles.

"Ara fa tres estius em vaig aficionar, a Menorca, a anar amb bici de muntanya. Però no sabia on em ficava, amb la Titan. Per sort, m'ho he passat molt bé i no ho he vist com un sacrifici, tot i que és un càstig per al cos, sinó com el privilegi de poder estar sis dies pedalant en aquells paratges", explica Millán.

Un fisioterapeuta a 'Frágiles'

Menys extenuant és el segon rol en el què es podrà veure Millán a la televisió. Telecinco té pendent d'estrena Frágiles , una sèrie en què l'actor català interpreta un massatgista peculiar capaç de curar els seus pacients no només amb la pressió de les seves mans sobre els músculs masegats, sinó escoltant-los i fent de psicòleg improvisat per a un catàleg ben ampli de problemes.

El repartiment compta també amb Elia Galera, que interpreta una de les pacients de Pablo. Antiga executiva d'una multinacional, està postrada en una cadira de rodes per culpa d'un accident de trànsit. Ruth Núñez, Luisa Martín, Norma Ruiz i Sandra Ferrús són els altres caps de cartell per a una sèrie en què els capítols són autoconclusius i tracten cadascun un cas. Alhora, però, hi ha una trama general basada en dos casos que abracen tota la temporada. La sèrie és una producció d'Isla, responsable de títols com La pecera de Eva i Vida loca .

"El principal al·licient per a aquesta feina era treballar d'una manera diferent a l'habitual", detalla l'actor, que s'ha allunyat del seu registre humorístic habitual. "No teníem un guió tancat, sinó que treballàvem a partir d'improvisacions. Pateixes però et posa en un estat d'alerta molt interessant".

L'últim projecte televisiu de Millán va ser el late show UAU!, fa dos anys, a Cuatro.

stats