Mèdia 12/04/2012

De Cospedal critica que RTVE no ha estat imparcial

"No dic que hagi funcionat ni bé ni malament, dic que no ha estat tan imparcial com hauria de ser una entitat pública", diu la secretària general del PP

Efe
1 min
La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal / ACN

MadridLa secretària general del PP i presidenta de Castella-la Manxa, María Dolores de Cospedal, ha dit avui que RTVE no ha estat en els últims mesos tan imparcial com hauria de ser un ens públic.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Cospedal, en una entrevista a ABC Punto Radio en començar les seves emissions a Toledo, ha afirmat que "tothom que hagi estat observador de l'ens públic té idea de com ha funcionat aquests darrers mesos".

"No dic que hagi funcionat ni bé ni malament, dic que no ha estat tan imparcial com hauria de ser una entitat pública", ha assegurat.

Cospedal ha afirmat que TVE "no pot tenir biaixos informatius a favor o en contra de determinats partits polítics, siguin al govern o a l'oposició" i seria desitjable, ha afegit, que el PSOE volgués arribar aviat a un acord sobre el nomenament del president de l'ens públic.

Ha dit també que creu que "la millor o pitjor comunicació del govern espanyol" no té a veure amb la manera com s'hagi comportat l'ens públic RTVE.

Respecte a la Radiotelevisió de Castella-la Manxa, ha explicat que es troba en procés de sanejament, però que quan sigui atractiva per als compradors, manté el seu compromís de privatització. Encara que de moment no hi ha cap comprador, ha indicat.

stats