Publicitat
Publicitat

Comunicació

La revista 'Don Balón' anuncia el seu tancament via Twitter

Rogelio Rengel Ros, director d'edicions internacionals de la revista, ha indicat a EFE que la decisió no és definitiva i assegura que estan "buscant solucions" per cedir la capçalera sense vendre-la

Don Balón ha anunciat aquest dimecres el tancament de la revista a través del seu compte oficial a Twitter. “ Ens acaben de comunicar oficialment que Don Balón deixa d'existir”, diu el primer tuit, que en precedeix un altre en què asseguren “ seguirem comunicant el que vagi passant a través d'aquest compte a Twittert”, malgrat "desconèixer què passarà amb la marca". L'anunci del tancament arriba dues setmanes després que s' interrompés la distribució de la revista setmanal als quioscos, al·legant problemes econòmics de l'empresa després de la detenció del seu editor, Rogelio Rengel Mercadé, per un presumpte delicte d'apropiació indeguda.

Don Balón va començar a editar-se el 7 d'octubre de 1975. Rogelio Rengel Ros, director d'edicions internacionals de la revista i fill de Rogelio Rengel Mercadé, ha indicat a EFE que la decisió no és definitiva i assegura que estan "buscant solucions" per cedir la capçalera sense vendre-la.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT