EL PARTIT DE L'ANY
Mèdia 27/05/2011

Dos dies gairebé monogràfics sobre la final de la Champions

Ràdios i televisions comencen avui, si no és que ja ho han fet, la programació especial sobre la final de la Lliga de Campions, que inclou el desplaçament a Londres de les principals estrelles mediàtiques.

Albert Castellví Roca
2 min
L'estadi de Wembley serà l'escenari de la final de la Champions i també, avui i demà, el de molts programes de ràdio i televisió.

Barcelona.Barça i Manchester United juguen demà la final de la Champions, i les cadenes de ràdio i televisió es bolquen a cobrir el partit. Avui i demà serà gairebé impossible esquivar la informació sobre el matx, que inclourà moltes hores de programació especial.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

TV3

El canal públic ofereix el partit demà (20.45), però la programació sobre la final engega avui a les 17.40, amb l'emissió per Esport3 d'un Esport Club des de Wembley, que a partir de les 18.45 emetrà també TV3. Un prime time monogràfic inclourà el reportatge Seduïts pel Pep , sobre la figura de Guardiola, un Zona zàping centrat en la final i un Efectivament especial des de Londres, que emetran TV3 i Esport3.

Dissabte, la programació sobre el partit tornarà a les 10.00, amb la redifusió de Seduïts pel Pep , i mitja hora més tard Josep Cuní saludarà el públic des de Wembley en una edició especial d' Els matins . A les 16.20 arrencarà de nou la informació sobre el partit, que no s'aturarà fins a la matinada, i que inclourà reportatges sobre la final del 1992, especials del Hat-trick i del Zona Champions i, esclar, la transmissió del matx. TVE

La 1 també oferirà el partit, amb una transmissió que començarà a les 19.15, però a les 15.00 ja connectarà amb Wembley, des d'on Maria Casado presentarà el Telediario . Per a aquesta tarda (19.00) també hi ha prevista l'emissió, a Catalunya, del programa Retorn a Wembley , mentre que Teledeporte oferirà a les 18.30 un especial amb l'última hora dels equips i els entrenaments.

RAC 1

El Tu diràs d'ahir va marcar l'inici de 48 hores d'emissió des de Londres: avui hi seran El món a RAC 1 , el Versió RAC 1 i els dos programes d'esports de l'emissora, i demà Jordi Basté i Toni Clapés conduiran a partir de les 10.00 un especial de quatre hores sobre el partit. Latransmissió serà maratoniana: començarà a les 14.15, sis hores i mitja abans del xiulet inicial.

Catalunya Ràdio

Els espais d'esports de l'emissora s'emetran a partir d'aquest vespre des de la seu de la penya blaugrana de Londres. Demà, una edició especial d' El suplement -des de Barcelona- centrada en el partit s'allargarà una hora més que habitualment, fins a les 14.00, quan començarà el Tot gira des de Wembley. La transmissió d'en Puyal narrarà el partit des de les 19.15, una hora abans que comenci. En cas de victòria blaugrana, la festa s'allargarà fins a les 3.00.

COMRàdio

L' Extraradi d'aquesta tarda i la programació de demà al matí giraran al voltant de la final de la Champions. La transmissió començarà a les 19.00 i s'allargarà fins a la mitjanit.

stats