Publicitat
Publicitat

Dos nous llibres alimenten la mitomania televisiva

L''APM?' ha editat un llibre samarreta amb el recull de les frases mítiques del programa. El Terrat, per la seva banda, presenta una història de la televisió espanyola

Dues grans factories catalanes de l'humor televisiu – APM? i El Terrat– arriben a Nadal amb un llibre cadascuna sota el braç.

APM? El circ de la tele recull més de 150 frases "de les més mítiques" de l'espai televisiu, dividides per grups temàtics per conformar una mena de "diccionari d'usos", segons Guillem Sans, director del programa. Així, el llibre proposa frases per lligar, per fer servir en una discussió de parella, a la feina o al volant, o per abans d'anar al llit, entre d'altres.

D'altra banda, la televisió espanyola suma un nou llibre sobre la seva història, només que en aquesta ocasió canvia l'academicisme per la perspectiva humorística de la factoria El Terrat. Andreu Buenafuente, José Corbacho, Berto Romero i Jordi Évole, juntament amb el seu equip de guionistes habituals, signen Lo que vendría a ser la televisión en España. El volum conté 60 capítols dedicats a cadenes, programes i presentadors que formen part de la memòria col·lectiva de la seva generació.

Podeu llegir l' article complet a l'ARA PREMIUM.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT