COMUNICACIÓ
Mèdia 21/04/2011

Dos milions i mig de catalans van veure la pròrroga per televisió

TV3 va quedar-se amb el 42% del 'share', mentre que TVE va aconseguir-ne prop del 30%. Set de cada deu persones que miraven la tele a aquella hora veien la final de Copa

Redacció
1 min

BarcelonaLa final de la Copa del Rei va ser, evidentment, l'espai més vist de la nit de dimarts a les televisions catalanes. Sumant les dues plataformes que van emetre el partit, TV3 i TVE, l'audiència mitjana és del 72,1%, una dada que significa que prop de 2.350.000 catalans van veure la derrota del Barça davant el Reial Madrid. A la pròrroga, el moment que va concentrar més espectadors davant la pantalla, entre TVE i TV3 van aconseguir aplegar gairebé dos milions i mig d'espectadors.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

TV3 va tenir una audiència mitjana d'1.373.000 espectadors, dada que correspon a un share del 42,2%. De cada deu televisions engegades al país, quatre sintonitzaven el canal principal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. A la pròrroga, l'audiència va arribar a 1.444.000 espectadors, un share del 45,7%.

Les dades de TVE, tot i ser una mica inferiors, també donen una idea de la importància que tenia el partit. La mitjana d'espectadors del canal públic de l'Estat va fregar el milió, dada que va superar en temps de pròrroga, i va aconseguir un 29,9% de share.

stats