RECULL DE PREMSA
Mèdia 04/09/2011

Duran avisa que PP i PSOE han consumat “un pas més cap a la ruptura”, a la portada d''El Punt Avui'

El cap de files de CiU insta els dos grans partits espanyols a corregir l'error. 'El Mundo' destaca a la seva portada un sondeig que indica que el PP avantatja el PSOE en 14,8 punts

Redacció
1 min
L'entrevista a Duran, a la portada d'El Punt Avui

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El diari El Punt AvuiEl Punt Avui destaca en la portada de la seva edició dominical una entrevista amb el cap de files de CiU a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, on adverteix que excloent la federació nacionalista de la reforma constitucional, PP i PSOE han consumat “un pas més cap a la ruptura” de Catalunya i Espanya, i els insta a corregir-ho. El diari El Mundo destaca una enquesta que indica que el PP de Rajoy manté 14,8 punts d'avantatge respecte del PSOE, però que diu que els espanyols veuen millor Rubalcaba per gesitonar la política antiterrorista, la sanitat i l'educació.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Vanguardia destaca: “Ampli rebuig català a l'ultimàtum del TSJC”. També avança una entrevista a l'expresident José Montilla en què diu: “No som el PSOE, però ens interessa Espanya”. El Periódico aposta en la seva portada i sota el titular “La tardor d'Espanya” per plantejar les claus que el porten a fer pronòstic sobre els mesos que venen a l'Estat, marcats per la tempesta econòmica i el 20-N. Wl diari El País titula que "ETA disposa ara només de 50 terroristes en actiu".

stats