En breu
Mèdia 25/12/2011

Edicions especials

Ara
1 min
Edicions especials

Resum de l'any

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El diari del dia 30, divendres, inclourà el resum de l'any, amb una selecció de les notícies i imatges més representatives del 2011. Els problemes financers de la Generalitat, la crisi de l'euro, els èxits del Barça, les revoltes àrabs i l'arribada de Mariano Rajoy a la Moncloa són alguns dels temes que han acaparat els principals titulars de l'any.

'Ara Kids'

El diari de dissabte, dia 31, serà vàlid també per a l'1 de gener i s'adreçarà especialment als nens: inclourà una edició especial de l' Ara Kids que servirà per repassar les notícies més importants de l'any, però explicades als més petits i amb diferents jocs i passatemps. El suplement manté la seva aposta d'incloure textos en anglès perquè els joves lectors puguin practicar aquesta llengua.

A més a més, el diari també portarà el suplement Criatures habitual.

El calendari de la Girafa Ona

Els lectors de la ciutat de Barcelona rebran, també el dia 31, el calendari de la Girafa Ona que ha editat l'Ajuntament. Els dibuixos de Roser Capdevila -creadora de Les tres bessones - il·lustren aquest calendari basat en el singular personatge barceloní de llarguíssima bufanda (i vespino com a mitjà de transport preferent). Veïna d'una colònia de porcs senglars de la muntanya de Collserola, entre els seus amics hi ha la Mercè i el Roc, dos nens que viuen molt a prop d'ella i l'acompanyen en les seves aventures.

stats