Televisió
Mèdia 22/08/2012

Elena S. Sánchez presentarà 'Corazón' a partir del setembre

Anne Igartiburu deixa l'espai per fer-se càrrec d'un nou magazín a la tarda

Ara
1 min
Elena S. Sánchez

BarcelonaElena S. Sánchez serà la nova presentadora del programa 'Corazón', que La 1 emet cada migdia, en substitució d'Anne Igartiburu, segons informa el portal Vanitatis. Sánchez, que prové del Canal 24 Horas, ja ha fet algunes aparicions al primer canal de TVE: entre altres coses, l'any passat va presentar l'edició estiuenca de 'Gente', i a més ha estat l'encarregada d'informar de les votacions dels espectadors espanyols en els dos últims festivals d'Eurovisió.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'Corazón' s'havia quedat sense presentador després que la direcció de TVE decidís que Anne Igartiburu –que havia estat al capdavant d'aquest espai durant 15 anys– es fes càrrec, a partir de la temporada que ve, d'un nou magazín de tarda. Segons Vanitatis, entre les candidates a substituir-les hi havia també Pilar García Muñiz, conductora del desaparegut '+Gente', a qui finalment s'ha adjudicat la presentació d''El debate de La 1'.

D'altra banda, un excol·laborador de '+Gente', Jose Ángel Leiras, ha desmentit a través de Twitter les informacions que apuntaven que a partir del setembre acompanyaria Igartiburu en el seu nou programa. Leiras, que no tenia contracte fix amb TVE, sinó que estava vinculat directament amb el programa, assegura que no continuarà treballant a la televisió pública.

stats