Mèdia 01/08/2011

L'exèrcit egipci allibera el periodista de TV3 Albert Elfa

Elfa, juntament amb un càmera i un productor han estat agafats i "ens han ficat dins un tanc", quan estaven a la plaça Tahrir del Caire però ja els han deixat anar

Redacció
1 min

JerusalemL'exèrcit egipci ja ha deixat en llibertat el periodista de TV3, Albert Elfa, i també el seu càmera i el productor que l'acompanyava, segons ha explicat el mateix periodista a TV3.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Abans, Elfa i el seu equip havien estat detinguts durant unes hores pels militars quan treballaven a la plaça de Tahrir per informar de les protestes populars que tenen lloc al Caire.

Segons Elfa, "estàvem gravant a la plaça Tahrir quan han arribat centenars de policies, soldats i policia militar i han començat a fer fora la gent d'aquí i a detenir-la". En el seu cas "ens han agafat i ens han ficat amb molt males maneres en un tanc, des d'on parlo ara mateix. No em deixen utilitzar el telèfon però estic aprofitant que s'han despistat els soldats i estan traient el cap per les finestres", ha dit Elfa, que ha afegit que a l'interior del blindat "fa una calor insuportable", en la trucada que ha fet a l'Agència EFE.

Elfa ha assegurat que els tres periodistes han ensenyat a les forces de l'ordre les seves credencials diverses vegades però que "no n'han fet ni cas". El periodista havia aconseguit també posar-se en contacte amb l'Ambaixada d'Espanya a la capital egípcia.

stats