El desmantellament de RTVV, relatat en directe en una emissió de resistència accessible per internet

El tall de les emissions ha començat a la ràdio pública valenciana, però els treballadors continuen controlant les emissions de Canal 9. La seva programació de resistència arriba a tot arreu mitjançant la web

Aquesta matinada Canal 9, la televisió pública valenciana, encara emet, i els treballadors hi expliquen tot el que va passant a través del canal Nou 24. Es pot veure mitjançant la televisió convencional i per internet, però el canal convencional podria deixar d'emetre les pròximes hores.

Els treballadors creuen que en lloc d'aturar la programació –controlada per ells mateixos–, el govern d'Alberto Fabra anirà tancant repetidors i que el senyal s'anirà perdent comarca a comarca durant la nit, probablement, o al llarg d'aquest divendres i el cap de setmana.

L'emissió es pot seguir clicant aquí.

Els treballadors que no estaven treballant en el moment que han començat els talls d'emissions, que s'han iniciat a Nou Ràdio, s'han concentrat a les portes del recinte de Burjassot on hi ha les instal·lacions de RTVV, però ja no els han deixat entrar: la policia ho impedeix i els prenen les targetes electròniques que els permeten l'accés.

Més continguts de