Mèdia 01/04/2013

Empat històric d'audiències al mes de març: Antena 3 amb Telecinco i Cuatro amb LaSexta

Els resultats d'audiència d'aquest mes de març, que es va acabar aquest diumenge, confirmen el duopoli mediàtic de la televisió espanyola

Ara
1 min

BarcelonaEl març s'ha acabat i ha deixat uns resultats d'audiències molt significatius de com està el panorama mediàtic de l'Estat. Hi ha hagut un empat entre les dues generalistes líders: Antena 3 i Telecinco, amb un 13,1% de 'share'. D'altra banda, les dues generalistes minoritàries, Cuatro i LaSexta, que també van empatar, amb un 5,9%. Aquests resultats confirmen el duopoli televisu que existeix a Espanya des que el grup d'Antena 3 comprés LaSexta a Mediapro, que ja s'havia començat a formar quan Mediaset es va quedar amb Cuatro, que era de Prisa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i això, a Catalunya, aquest duopoli no es produeix. Amb les audiències acumulades de tot el mes de març, la líder a Catalunya és TV3, amb un 13,3% de l'audiència catalana. La segueixen per aquest ordre: Antena 3 (amb un 11,1% de 'share'), Telecinco (10'2%), La 1 (7,4%), LaSexta (5,8%) i Cuatro (5,5%). una situació completament diferent de l'espanyola, ja que canvia el lideratge i no es reprodueix l'empat tècinc que es dona en el context espanyol.

stats