'HOMICIDIO' I 'BUEN AGENTE'
Mèdia 19/02/2011

Encara més sèries de policies

Telecinco prepara Homicidio , i La Sexta ja roda Buen agente . Les dues sèries tenen policies com a protagonistes, però el to i l'argument de l'una i de l'altra no tenen absolutament res a veure.

Albert Castellví Roca
2 min

Barcelona.Les investigacions policials són garantia d'èxit quan es converteixen en sèries de ficció. No en va, moltes cadenes han dedicat i continuen dedicant hores de programació a aquests continguts, des de Colombo i la senyora Fletcher fins als més actuals Bones o Mentes criminales . Per això, no ha d'estranyar que entre la gran quantitat de sèries que les cadenes espanyoles s'han decidit a rodar últimament, n'hi hagi dues protagonitzades per policies: Homicidio , a Telecinco, i Buen agente , a La Sexta.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Es tracta, però, de dues produccions ben diferents.

Homicidio , que es començarà a rodar dilluns amb Eduardo Noriega com a cap de cartell, basa l'argument en la investigació de crims de sang i en trames delictives de molta complexitat. De fet, hi tindrà molta importància el component psicològic, ja que el personatge interpretat per Noriega no serà un policia, sinó un psicòleg especialitzat en trastorns de la conducta. Des de la cadena es destaca especialment aquest element, que asseguren que és totalment nou en la ficció policíaca rodada a l'Estat.

Noriega compartirà protagonisme amb Celia Freijeiro, que sí que interpretarà una investigadora de la policia. La idea és que la visió de l'un i de l'altra -el coneixement del comportament dels criminals i l'anàlisi de les proves físiques- es complementin per resoldre els mateixos casos.

El plantejament de Buen Agente és del tot diferent. En format de sitcom , explica les aventures d'un agent de policia local que vol recuperar la seva dona, que l'acaba de deixar. Per això, s'instal·la al mateix replà, on comparteix pis amb dues noies. La relació entre l'exparella i la resta de veïns, molts dels quals també són familiars dels divorciats, és l'origen d'infinitat de situacions còmiques.

Curiosament, un dels protagonistes de Buen agente també és psicòleg, però el fet que l'interpreti Arturo Valls ja fa pensar en un perfil menys seriós que el d' Homicidio .

Tot i que fa un mes que es va començar a rodar, la sèrie de La Sexta, com la de Telecinco, encara no té data prevista d'estrena.

stats