Mèdia
Mèdia 05/06/2012

La revista 'Enderrock' celebra el número 200 amb el DVD del concert de Lluís Llach al Camp Nou

L'edició del recital s'ha fet amb micromecenatge: 638 persones hi han aportat 18.800 euros

Ara
1 min
Portada del número 200 d''Enderrock'

BarcelonaLa revista 'Enderrock' celebra els 200 números amb una edició doble que inclou, a més, un DVD amb el concert de Lluís Llach al Camp Nou el 1985. Es tracta d'un projecte finançat amb una campanya de micromecenatge amb què s'han recaptat més de 18.000 euros a partir de 638 aportacions. La tirada d'aquest número especial és de 15.000 exemplars. S'hi repassen els 200 moments claus de la música en català dels últims 50 anys i s'ha elaborat una llista amb els 15 concerts més importants de la història de la música popular al país, amb vora 100.000 persones congregades a l'estadi.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A banda del concert, el DVD inclou un documental i una extensa entrevista amb el cantautor de Verges. L'auditori de la Pedrera projecta aquest dimarts a les 7 de la tarda el treball.

L'editor de la revista, Lluís Gendrau, escriu al portal d''Enderrock': "La revista manifesta de manera oberta que el patrimoni musical del país és d’una qualitat i una diversitat sense límits ni discussió". Però el moment és delicat, l'editora ha suspès temporalment la publicació de les revistes 'Sons de la Mediterrània' i 'Jaç', i Gendrau planteja també una pregunta: "¿Sabran les nostres institucions no malbaratar els somnis d’una generació que busca noves fronteres, ajustant per no malgastar i creant sinergies per garantir unes expectatives de progrés per a les empreses culturals i els mitjans de comunicació, que són absolutament estratègiques, en lloc de practicar la política de l’stand by o de l’atracament amb retallada?".

stats