Mèdia 08/04/2011

Enric Calpena: "Al Facebook hi tinc 3.200 presumptes amics"

1 min

Tinc un Nokia C6. Me'n recordo perquè fa només tres mesos que me'l vaig canviar. Va ser perquè l'anterior es va morir, i aquest me'l van donar per 0 euros, gràcies als punts. No és cap cosa de l'altre món: l'única filigrana que té és la pantalla tàctil. En faig servir molt poques aplicacions: la calculadora, l'agenda, el despertador i poca cosa més.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tinc Facebook des del principi d'aquesta temporada, perquè des de Catalunya Ràdio em van suggerir que obrís una pàgina del programa, i em vaig fer un perfil personal per gestionar-la. Hi tinc 3.200 presumptes amics, la qual cosa és totalment desmesurada! De tant en tant busco personatges o moviments deplorables i elimino els amics que hi tinc en comú. A part d'això, no en faig un ús gaire intens. De Twitter no en tinc, i no m'agrada gens. Els aforismes m'agraden quan són de gent important, i allà per un de divertit en trobes 3.000 d'idiotes.

Per deformació professional miro molt la televisió. Sempre que sóc en un lloc on n'hi ha, l'engego. No la miro seguit, però la tinc de fons constantment. Sempre que estrenen un programa intento veure'n uns minuts. Em passa com als sommeliers: no ho tasto per gust, sinó per conèixer-ho. A part d'això, miro informatius, documentals i alguna sèrie, com House . En sóc un fan absolut! La ràdio, en canvi, l'escolto més aviat poc, només quan agafo el cotxe.

stats