Mèdia 24/08/2012

El príncep Enric d'Anglaterra, despullat a la portada de 'The Sun'

El diari britànic publica a la versió impresa d'aquest divendres les polèmiques imatges en què el fill del príncep de Gal·les apareix despullat en una habitació d'hotel a Las Vegas. Les imatges ja es van difondre a la xarxa aquest dijous

Ara
1 min
La portada de 'The Sun' en què el príncep Enric d'Anglaterra  apareix despullat

BarcelonaEl diari sensacionalista 'The Sun' ha sigut el primer mitjà britànic que s'ha atrevit a publicar les fotos del príncep Enric d'Anglaterra despullat durant una festa a Las Vegas (EUA), desafiant les advertències de la casa reial anglesa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Fins a aquest divendres, en què el diari propietat del conglomerat audiovisual News International de Rupert Murdoch ha publicat la imatge en portada, cap mitjà britànic –ni en l'edició impresa ni en la digital– havia divulgat les dues fotografies publicades en exclusiva aquesta setmana per la web nord-americana TMZ. Les imatges estan preses en una habitació d'hotel, motiu pel qual la casa reial havia avisat que suposarien una violació de la intimitat del fill menor del príncep Carles.

'The Sun' publica avui les imatges a la primera pàgina del diari i al·lega l'interès públic que susciten. A més, remarca que va ser el mateix príncep, de 27 anys i tercer en la línia de successió a la Corona britànica, qui va comprometre la seva privacitat.

També destaca que les dues fotografies ja havien sigut difoses, preèviament, a internet i vistes per milions de persones arreu del món, i considera que donen lloc a un debat sobre la posició del príncep Enric i sobre la llibertat de premsa.

"Les fotos tenen una implicació potencial per a la imatge del príncep, que representa el Regne Unit al món. Plantegen preguntes sobre la seva seguretat durant les vacances a Las Vegas, i també sobre si es veurà afectada la seva posició a l'Exèrcit. Pensem que Enric ha compromès seva intimitat", apunta 'The Sun'.

stats