GRAN REPERCUSSIÓ D'UNA MINISÈRIE HISTÒRICA
Mèdia 23/03/2011

'Ermessenda', fenomen de masses

TV3 ho ha tornat a fer. Serrallonga i Les veus del Pamano ja van ser tot un èxit, i Ermessenda ha seguit el mateix camí. A més, ha estat molt comentada a Twitter, tot i que hi ha hagut aspectes molt criticats.

Auri Garcia Morera
1 min
Les escenes eròtiques van ser un dels aspectes més comentats a Twitter.

BARCELONA.Amb una mitjana de 759.000 espectadors i un 24,7% de quota de pantalla en el capítol emès dilluns, Ermessenda s'ha convertit en la minisèrie de producció pròpia de TV3 més vista. Ha deixat enrere Serrallonga , que es va estrenar amb 655.000 espectadors i un 22,9% de quota, i fins i tot l'aclamada Les veus del Pamano , que va tenir 742.000 espectadors i un 21% de quota.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A més, les dues nits que s'ha emès, la minisèrie històrica ha estat molt comentada a Twitter, fins al punt de colar-se a la llista dels deu temes més comentats del moment, els trending topics , a tot l'Estat.

No tots els comentaris, però, han estat positius, sinó que hi ha hagut diferents aspectes de la minisèrie que han estat criticats durament. Per exemple, que molts dels actors principals són vells coneguts per haver aparegut en sèries com Porca Misèria , Ventdelplà o Infidels .

També s'ha parlat molt de la quantitat d'escenes eròtiques que s'han inclòs en els dos capítols de la minisèrie, que alguns espectadors han trobat excessives, o del rigor històric de la minisèrie. El català que parlaven els actors, la netedat que es veia en tot moment, o fins i tot la manera com dones i homes anaven depilats, han estat criticats perquè són aspectes que no s'ajusten a l'època en què es desenvolupa l'acció.

Durant el segon capítol, emès ahir a la nit, un altre dels temes de conversa va ser la impossibilitat de veure el senyal de TV3 en directe a través de tv3.cat. La cadena, però, va penjar ràpidament el capítol.

stats