Mèdia 10/03/2011

“Españoles, el metrobus ha muerto”

El conseller de Transports de la Comunitat de Madrid nega l'existència del metrobus, un abonament integrat que sí que existeix

Redacció
2 min

BarcelonaEl conseller de Transports de la Comunitat de Madrid, José Ignacio Echeverría, l'ha vessat en una interpel·lació parlamentària negant d'existència del metrobus. Un diputat del PSOE, Modesto Nolla, li ha criticat que la Comunitat es negui a rebaixar el preu del transport col·lectiu, el que a Catalunya entendríem com una T-10. “Però quin títol de transport fa servir vostè? Crec que no l'utilitza mai perquè el metrobus crec que no existeix i si vostè el fa servir, doncs marxem tots!”, ha exclamat el conseller.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquesta resposta ha provocat els aplaudiments dels diputats populars i el conseller ha seguit la mofa: “que no existeix! Així que, si ha de parlar de transport i de títols, enteri's del què està parlant!”. Per més inri, el diputat que li ha fet la pregunta és conegut per no tenir cotxe ni carnet i per desplaçar-se, habitualment, en transport públic.

Immediatament la greu patinada d'Echeverría ha corregut per les xarxes socials. El metrobus ja és Trending Topic a Twitter amb ocurrències de l'estil “Espanyols, el metrobus ha mort”, “el metrobus són els pares” o "la crisi no existeix i el metrobus tampoc".També té èxit el hashtag #Echevarriafacts.

Més tard, la conselleria de Transports ha volgut precisar que Echeverría estava "pensant en el bonobus", i el propi conseller, a la Cadena COPE, ha matisat que el que volia dir era que el diputat "estava antiquat" perquè li parlava de "metrobus enlloc de bitllet de 10 viatges". Tot i això, al web del Consorci de Transport de Madrid queda ben clar que existeix un bitllet que es diu Metrobus.

stats