Publicitat
Publicitat

RECULL DE PORTADES

"Espanya amenaça de boicotejar la carn i la soja argentines", portada de 'El Mundo'

El rotatiu destaca que la Moncloa "està llesta per a qualsevol acció" per evitar que Buenos Aires nacionalitzi YPF

El conflicte diplomàtic per l'amenaça a l'Argentina de nacionalitzar YPF centra la majoria de portades d'aquest dissabte. ' El Mundo' destaca "Espanya amenaça de boicotejar la carn i la soja argentines" després de l'ofensiva de Madrid divendres i les dures declaracions tant de la vicepresidenta del govern com del ministre d'Exteriors espanyol. En aquest sentit, ' El País' emfatitza que "Espanya activa a la UE i als EUA per defensar-se de l'Argentina". ' La Vanguardia' aposta pel mateix i titula "Espanya implica a Europa en la defensa d'YPF".

La resta de rotatius es focalitzen en la figura de la presidenta de l'Argentina, Cristina Fernández de Kirchner. ' El Periódico' destaca "Tots contra Kirchner", mentre que a ' La Razón' titula "El govern posa Kirchner al seu lloc" i l'' ABC' "Espanya planta cara", on es veu a Sáez de Santamaría al costat de Kirchner tapant-se amb un ventall.

El debat sobre el pas de tramvia a Barcelona presenta dos models oposats diferents tant a la portada de 'El Periódico' com de ' El Punt Avui'. "Tiras vol que el tramvia passi per la Sagrada Família", titula el primer, mentre que el segon mitjà destaca també que el tramvia "connectarà per Provença" però a les planes interiors mostra que acabaria unint-se a través de Passeig de Sant Joan enlloc de Cartagena, que és com ho detalla 'El Periódico'.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT