Publicitat
Publicitat

Especial de 7 pàgines sobre l'any després del 10-J, a l'ARA d'aquest diumenge

Reportatges, una anàlisi de Jordi Muñoz sobre l'estat de l'independentisme i articles de Toni Soler i Sebastià Alzamora. I els protagonsites del vídeo 'Somniem' es retroben a la nostra portada i en un vídeo de l'Ara TV

"Fa un any Catalunya estava en estat de xoc. A la crisi econòmica s'hi va afegir una forta andanada de deu jutges del Tribunal Constitucional (quatre dels quals, amb el mandat caducat) contra l'autogovern en aspectes sensibles com la llengua i els símbols". Així comença El país que no vol tornar a ensopegar, el reportatge de Ferran Casas que aquest diumenge repassa com es va forjar la gran manifestació del 10-J, avui fa un any.

És la primera pàgina d'un especial que en té set, a més de la portada amb una foto que reuneix els principals protagonistes del vídeo que amb què Òmnium Cultural va promocionar la convocatòria. Tornen a trobar-se a la nostra portada i en un vídeo de l'Ara TV en què reflexionen sobre l'any que ha passat des de la mobilització transversal que va col·lapsar Barcelona amb el lema "Som una nació, nosaltres decidim".

Els altres continguts de l'especial són:

Ho trobareu tot a l'edició en paper, al quiosc, i a l'ARA PREMIUM

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT