Mèdia 11/09/2012

Esperanza Aguirre anuncia la privatització "immediata" de Telemadrid

Segons 'Libertad Digital', la presidenta de Madrid diu que aquest procés "no ha de sorprendre ningú" perquè era al programa dels populars

Ara
1 min
Esperanza Aguirre al parlament madrileny / EFE

BarcelonaLa presidenta de la Comunitat de Madrid ha assenyalat que el seu govern "donarà suport al procés de privatització que iniciarà la direcció de Telemadrid" i ha assegurat que és una mesura "que no ha de sorprendre ningú", ja que era en el programa electoral dels populars i que era una promesa que havia fet la mateixa Aguirre. Segons 'Libertad Digital', la presidenta va explicar que el procés "s'iniciarà immediatament". No obstant això, no s'han donat, almenys en el discurs, més detalls sobre com serà o quin percentatge públic tindrà l'entitat resultant, si és que té algun.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons expliquen "fonts coneixedores de la qüestió" a aquest mitjà, la privatització hauria de començar per un "aprimament" de l'empresa, cosa que podria implicar una forta retallada de personal. Per això, la previsió és que es contracti una empresa externa que pugui preparar un pla per realitzar aquesta retallada de manera que l'empresa resultant sigui viable. En qualsevol cas, segons el mitjà digital, el possible ERO suposa que molts treballadors de la televisió pública perdrien la seva feina. Només després d'aquest "aprimament", l'empresa es podria oferir a un hipotètic comprador.

stats