Mèdia 21/10/2011

“Estàs destinat ser president un sol mandat”: paraules de Steve Jobs a Obama, segons el 'Huffington Post'

Segons el diari, la biografia de Jobs encara inèdita revela que va oferir-se a dissenyar els cartells per a la campanya d'Obama tot i els desacords amb algunes de les seves polítiques

Ara
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La biografia de Steve Jobs de Walter Isaacson, encara no publicada, revela que el president d'Apple es va oferir per dissenyar anuncis publicitaris per a la campanya de les presidencials del 2012 d'Obama, segon publica The Huffington PostThe Huffington Post, que assegura que n'ha obtingut una còpia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons aquest diari, Obama va tenir una reunió a la primavera del 2010 en què, sempre segons el rotatiu, Jobs semblava “haver-se convertit de liberal a conservador”.

La conversa va començar amb una frase lapidària del cap d'Apple: “Estàs destinat ser president durant un sol mandat”. Segons el diari online, Jobs va insistir que el govern d'Obama hauria de ser més business-friendly.

Jobs també va criticar el sistema educatiu i es va queixar que està "paralitzat per les regles de treball dels sindicats".

stats