Mèdia 31/07/2012

Esteban González Pons diu ara que la tele de Múrcia no tancarà i que ha estat un "malentès"

Després d'anunciar que la televisió autonòmica de Múrcia podria tancar "avui o demà", el diputat popular s'ha disculpat via Twitter

Efe
2 min
El vicesecretari d'Organització del PP, Esteban González Pons, i l'alcaldesa de València, Rita Barberà / EFE

MadridEl vicesecretari d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, ha demanat disculpes per les declaracions fetes en una entrevista radiofònica en què va assegurar que la televisió de Múrcia podria tancar "si no demà, demà passat" i ha matisat que es tractava d'"un exemple i no d'un anunci".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El dirigent popular va fer aquestes declaracions al programa 'La linterna' de la Cope, en què, segons va recollir la mateixa emissora a la seva pàgina web, va assegurar que "tal com ha anunciat el president de la Regió de Múrcia [La 7], Ramón Luis Valcárcel, la televisió autonòmica murciana podria tancar demà o demà passat".

Després de l'enrenou generat per les seves declaracions, el mateix Pons ha utilitzat aquest dimarts el seu compte de Twitter per demanar "disculpes" als treballadors de la tele de Múrcia "i al president Valcárcel". Ha lamentat haver-ho dit i ha assegurat que no disposa de més informació sobre "aquest assumpte" que "la que és pública".

"Quan he vist el malentès, l'he tallat", referma un altre tuit seu. "Va ser una expressió col·loquial desafortunada. I lamento la confusió creada", afegeix. En l'última piulada que ha fet sobre el cas, Pons es queixa sobre el que li costa explicar el seu suposat error: "Porto gairebé una hora donant explicacions i lamentant el malentès sobre la tele de Múrcia. Reitero les disculpes als treballadors. Bon dia".

Després de les declaracions de Pons, el director general de l'ens públic Radiotelevisió de la Regió de Múrcia (RTRM), José Daniel Martín, ha assenyalat a Efe que no li constava que hi hagués cap decisió presa sobre el futur de la televisió autonòmica, "i menys encara que aquesta decisió sigui de tancament".

stats