Publicitat
Publicitat

Eugeni Sallent pren possessió avui com a nou director de TV3

Eugeni Sallent es convertirà avui formalment en el nou director de Televisió de Catalunya. Després que el consell de govern de la CCMA aprovés el seu nomenament dimecres passat -amb quatre vots a favor i dues abstencions-, Sallent prendrà possessió avui formalment del càrrec, en substitució de Mònica Terribas, que ha dirigit TV3 des del 2008.

El nou director encara no ha donat cap detall sobre el seu projecte per a la televisió pública, ja que, tal com va dir la setmana passada en una entrevista a El món a RAC1 -que li va servir per acomiadar-se de l'emissora que havia dirigit des del seu naixement, l'any 2000-, a qui primer vol explicar les seves intencions és als treballadors de la cadena, "per respecte". En qualsevol cas, Sallent va assegurar que assumeix el càrrec "convençut", amb "il·lusió i responsabilitat", i va afegir que creu que pot "aportar coses" a TV3.

En resposta a les crítiques que ha rebut pel fet d'arribar a la televisió pública des d'una emissora privada, el nou director de TV3 va mostrar-se "satisfet i orgullós" del seu pas pel Grupo Godó, però va negar qualsevol segona lectura al seu nomenament i va afegir: "Espero que se'm jutgi pel que faré a partir d'ara".

Sallent va abandonar la direcció de Radiocat XXI -l'empresa que gestiona RAC1 i RAC105- divendres. El mateix dia, Eduard Pujol va rellevar-lo com a director de RAC1, i Joan Guilarte va assumir la direcció de RAC105.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT