Publicitat
Publicitat

COMUNICACIÓ

Eva Hache a Santiago Segura: #losgoyapati

La humorista proposa el director de 'Torrente' com a presentador dels Goya 2013

"Gràcies a tots. Pels afalacs i les crítiques. El que està clar és que vau veure la gala. #aprendiendo #elañoquevienequepresenteSegura". Aquest és el tuit que va fer Eva Hache, presentadora dels premis Goya, després de la gala de diumenge passat. La segoviana va plasmar així el que tothom –via Twitter sobretot– comentava: que en deu minuts Santiago Segura va arrencar més riallades del públic que no pas ella, que va ser titllada pels tuitaires de "massa correcta i sòbria".

El monòleg de Santiago Segura, en canvi, que va aparèixer a l'escenari per riure's d'ell mateix, de 'Torrente', de les seves zero nominacions i dels acadèmics, va aixecar passions a Twitter. La mateixa Eva Hache va proposar-lo com a presentador dels Goya 2013: "@SSantiagosegura: T'ho vaig dir ahir. Vas estar superb. #losgoyapati".

Santiago Segura, per la seva banda, va voler restar importància a la seva actuació i va contestar a la presentadora amb un toc d'humor: "@eva_hache: A mi els ballarins no m 'haurien pogut aixecar... #evahonemoretime".

Eva Hache és coneguda pel seu espai humorístic 'Con hache de Eva' i per presentar 'El club de la comedia'.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT