Televisió
Mèdia 12/04/2012

Ewan McGregor serà el convidat de Buenafuente en el primer programa

Els cuiners Ferran Adrià, Karlos Arguiñano i Juan Mari Arzak també seran presents al debut de 'Buenas noches y Buenafuente', aquest diumenge

Ara
1 min
Andreu Buenafuente s'ha envoltat dels seus col·laboradors més pròxims per fer el nou espai: Berto Romero, que n'és codirector, i José Corbacho.

BarcelonaA tres dies perquè s'estreni a Antena 3 'Buenas noches y Buenafuente', aquest dijous s'han donat a conèixer nous detalls sobre el nou programa d'Andreu Buenafuente. Entre altres coses, s'ha avançat que, el primer dia, Buenafuente, acompanyat de Berto Romero i José Corbacho –la tripleta que durà les regnes de l'espai–, entrevistarà l'actor britànic Ewan McGregor. La conversa, que es va enregistrar fa uns dies a Londres, marcarà l'inici d'una línia que el programa vol explorar sovint: "Anirem on sigui per parlar amb qui sigui i del que sigui", ha explicat Buenafuente, que avança que l'única condició serà que sempre hi pugui anar acompanyat de Romero i Corbacho.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A més de McGregor, el primer programa comptarà amb moltes altres cares conegudes, com ara les dels cuiners Ferran Adrià, Karlos Arguiñano i Juan Mari Arzak. També hi seran Florentino Fernández, Eva Hache o Carlos Areces, que participaran en alguns dels gags que tindran lloc al llarg del programa. Aquesta presència d'actors convidats serà també habitual en l'espai, que tindrà com a repartiment habitual Fermí Fernàndez, Sílvia Abril, Alba Florejachs o Elías Torrecillas.

'Buenas noches y Buenafuente' s'estrenarà aquest diumenge a les 22.00, i suposarà el retorn de l'humorista reusenc no només a la pantalla sinó també a la cadena que li va permetre fer el salt a l'Estat (Antena 3) i a una franja, la de 'prime time', que havia abandonat el 1999, quan es va acabar l'últim 'Sense títol' per deixar pas a 'La cosa nostra', ja al 'late night'.

stats