FX renova 'American crime story' per una tercera temporada

La nova entrega de la sèrie de Ryan Murphy se centrarà en l'assassinat de Gianni Versace el 1997

Tot just s'ha estrenat la primera temporada d'' American crime story' als Estats Units, però la cadena FX no la vol deixar escapar. La sèrie de Ryan Murphy, que funciona com una franquícia i va triomfar en la categoria de minisèries de la darrera edició dels Emmy, té en marxa una segona temporada que girarà al voltant de les conseqüències de l'huracà 'Katrina' a Nova Orleans. Amb tot, FX aposta fort per la producció, de manera que ja l'ha renovat per a una tercera entrega, segons publica el portal Deadline.

La nova temporada de la sèrie relatarà l'assassinat de Gianni Versace, que va tenir lloc el juliol del 1997, quan Andrew Cunanan li va disparar a Miami Beach. Cunanan era un assassí en sèrie que, a banda del dissenyador, entre l'abril i el juliol del 1997 va matar cinc persones, i es va suïcidar quan la policia el va atrapar, al cap de tres mesos d'haver acabat amb la vida de Versace. Deadline també explica que la segona i la tercera entrega de la producció es rodaran en paral·lel a partir de principis de l'any vinent i que s'emetran l'una darrere de l'altra.

La primera entrega d''American crime story', titulada 'The people vs. O.J. Simpson', es va estrenar al febrer als EUA i va aconseguir una bona rebuda tant per part de l'audiència com de la crítica. De fet, de moment és  la sèrie més vista de la televisió per cable nord-americana del 2016. La primera temporada de la ficció arribarà a Espanya de la mà de Netflix  l'any vinent.

Més continguts de