Aplicacions
Mèdia 09/04/2012

Facebook compra Instagram per 1.000 milions de dòlars

Ho ha confirmat el mateix Mark Zuckerberg, màxim responsable de la xarxa social

à. G.
1 min
Instagram

BarcelonaFacebook ha anunciat la imminent compra d'Instagram per 1.000 milions de dòlars, segons ha explicat la mateixa xarxa social. L'equip promotor d'aquesta aplicació que permet retocar fotografies i compartir-les amb contactes s'incorporarà a Facebook. "Són experiències que es complementen l'una amb l'altra", escriu Zuckerberg en un 'post'. Zuckerberg ha explicat que no tancarà el servei només a Facebook, sinó que es podran compartir les fotos a d'altres xarxes socials: "Creiem que és important per a Instagram que estigui connectat a d'altres serveis. Mantindrem que es puguin compartir les fotos a d'altres xarxes o que no les comparteixis a Facebook si no ho vols".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"És una fita important per a Facebook perquè és la primera vegada que comprem un producte i una empresa amb tants usuaris. No preveiem fer més moviments similars", reconeixia Zuckerberg.

La transacció econòmica es completarà durant les properes setmanes. Part del preu es pagarà en metàl·lic i part en accions de Facebook. Instagram, que fa pocs dies va començar a estar disponible per a Android, es va crear fa prop de dos anys. "Volem deixar clar que Instagram no s'acaba. Treballarem de costat amb Facebook per afegir-hi noves prestacions i trobar una millor experiència fotogràfica amb els mòbils", explicava Kevin Systrom, director general de la companyia. "L'aplicació serà la mateixa que teniu i estimeu. Mantindreu la mateixa gent a la qual seguiu i que us segueixen a vosaltres", aclaria.

stats