PROGRAMACIÓ ESPECIAL
Mèdia 01/04/2012

'Fantomas' pren les tardes de TV3

La graella de TV3 és la que tindrà més canvis durant la Setmana Santa, sobretot a la tarda, en què La Riera i Divendres se substituiran per la trilogia Fantomas. Als altres canals hi haurà poques variacions.

Albert Castellví Roca
3 min
'FANTOMAS' La trilogia cinematogràfica dirigida per André Hunebelle i protagonitzada per Jean Marais ocuparà les tres pròximes tardes de TV3.

BARCELONAL'inici de la Setmana Santa va unit a alguns canvis en les graelles de televisió. Tot i que els dies pròpiament festius no comencen fins a la part final de la setmana -divendres a Catalunya i al País Valencià, dijous a la resta de l'Estat-, les alteracions de la programació ja es podran començar a apreciar a partir de demà. Repassem els canvis més destacats per cadenes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

TV3

La Riera i Divendres descansen tota la setmana

Les tardes de TV3 canviaran durant tota la setmana. Tant La Riera com Divendres inicien demà un parèntesi que no s'acabarà fins al 10, l'endemà del Dilluns de Pasqua, quan tornaran a la seva cita habitual. Fins llavors, se substituiran per cinema, amb especial presència de Fantomas . Per dilluns, dimarts i dimecres, TV3 ha programat, a les 15.40 h, les tres cintes que formen la trilogia protagonitzada per aquest criminal amb mil cares -que als anys 60 va fer el salt al cinema de la mà d'André Hunebelle- interpretat per Jean Marais. Louis de Funès, que a la trilogia interpreta el comissari Juve, serà protagonista també dijous a la tarda, amb l'emissió de la pel·lícula Oscar .

Durant aquests quatre dies, s'emetran amb normalitat Els matins i El gran dictat al matí i Esport club i Espai Terra al vespre, però tant divendres com Dilluns de Pasqua aquests espais se substituiran per reportatges i cinema. L'única franja que es mantindrà intacta és el prime time , amb l'excepció de l' Àgora , que s'emet demà però no el dia 9.

TVE

Parèntesi a Los desayunos i cinema a partir de dijous

Al canal estatal, el canvi més visible serà la desaparició, durant tota la setmana, de Los desayunos , que se substituiran per una edició més llarga del Telediario matinal . Dijous saltarà també La mañana -que se substituirà per pel·lícules-, mentre que divendres el cinema ocuparà pràcticament tota la graella.

Antena 3 i Telecinco

La graella no canvia, però els presentadors, sí

Tant Antena 3 com Telecinco mantindran la programació habitual durant la primera meitat de la setmana, tot i que alguns presentadors -com Susanna Griso (Espejo público , Antena 3) o Ana Rosa Quintana ( El programa de Ana Rosa , Telecinco)- no hi seran. Les cadenes encara no han donat cap detall sobre la programació que tenen prevista per als dies festius, tot i que probablement el cinema hi tindrà una presència destacada.

Cuatro

Arriba la tercera temporada de True blood

Cuatro tampoc no ha facilitat encara gaires dades sobre la programació dels pròxims dies. Tot i així, ha anunciat per dimarts (00.15 h) l'estrena de la tercera temporada de la sèrie True blood .

La Sexta

Repetició de programes i nous cicles de cinema

La programació de La Sexta inclou pocs canvis, però alguns espais, com El intermedio o Salvados recuperaran programes que ja s'han emès. El taquillazo de dimarts serà en clau familiar -Harry Potter y el prisionero de Azkaban -, mentre que La Sexta 3 ho aprofitarà per obrir cicles que duraran tot el mes: Jackie Chan (dilluns), terror sobrenatural (dimarts) i assassins en sèrie (dimecres).

8TV

Sense canvis fins dijous i cinema bíblic els festius

El canal del grup Godó manté la graella intacta fins dijous. Divendres i dilluns, en canvi, 8 al dia oferirà una versió reduïda del programa, mentre que l' Arucitys desapareix i bona part del dia s'omplirà amb cinema. Com correspon a aquest dies, molts dels títols programats són de temàtica bíblica. És el cas de Jesús (dijous, 22.00 h), El calze de plata (divendres, 13.25 h) o Moisès (divendres, 21.50 h).

stats