EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 12/06/2011

Ferran Monegal: "Abans d'anar a dormir, devoro tots els diaris"

1 min
Ferran Monegal presenta Telemonegal  a Barcelona TV.

Tinc un mòbil que és com un iPhone d'una altra marca, un Samsung amb una mena d'Android. Té internet, però no el faig servir gaire, perquè allà on vaig sempre tinc un ordinador. Faig entre 25 i 30 trucades al dia, i també en rebo moltes. No em fa res, parlar per telèfon, m'hi trobo comodíssim. En funció de la textura de la criatura amb qui m'he de comunicar i del guió del que li haig de dir, però, prefereixo enviar un missatge.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sóc un usuari d'internet total. M'agrada la informàtica, perquè els meus fills són enginyers informàtics tots dos. M'hi vaig adaptar de seguida, i ara ja anem tots cap al núvol. S'ha acabat la mandanga dels DVD i dels discs durs externs. Jo viatjo molt, i el més còmode és no haver de portar res i poder connectar-te al núvol.

De les xarxes socials, no tinc Facebook, però sí Twitter. El Facebook no m'interessa tant, però en canvi Twitter consisteix en missatges molt curts i molt directes i, per tant, és molt àgil.

Veig molta televisió, i sóc més selectiu amb la ràdio. Premsa sí que en llegeixo molta. Cada dia abans d'anar a dormir, a les quatre del matí, devoro tots els diaris que ja són a la xarxa. Des de Le Figaro fins al Diario de Cádiz , passant per tots els catalans. Jo me'n vaig a dormir molt tard, a dos o tres quarts de sis, i ja me'n vaig a dormir informat. Quan em llevo, ja tinc al cervell tota l'actualitat.

stats