Mèdia 30/01/2012

Ferran Soriano apareix a la sèrie 'Mestres' amb el professor que li va ensenyar a multiplicar

El president de Spanair intervé en un capítol del programa que s'estrena aquest dimarts, en què les càmeres visiten l'Escola Voramar del Poblenou

Efe
1 min

BarcelonaL'empresari català i president de Spanair, Ferran Soriano, intervé en un dels episodis de la sèrie Mestres, de TV3, que es comença a emetre a partir d'aquest dimarts, amb el mestre que li va ensenyar les taules de multiplicar i l'ortografia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Soriano, que aquests dies ha estat centre d'atenció per l'aturada sobtada dels vols de Spanair, explica en l'episodi de Mestres la influència que va exercir sobre ell un mestre de l'Escola Voramar, del barri del Poblenou de Barcelona.

Juntament amb el seu antic mestre, l'empresari resol problemes de càlcul amb un grup de nens i nenes de primària de l'Escola Voramar en un dels episodis de la sèrie de TV3.

En el mateix episodi també es visita una de les escoles més tecnològiques de Catalunya, l'escola rural d'Alfés (Lleida) i la de Bordils (Girona), on els alumnes aprenen a llegir les imatges al mateix temps que les lletres.

La directora de TV3, Mònica Terribas, ha assegurat avui durant la presentació de Mestres que la coincidència que l'empresa que dirigeix Ferran Soriano hagi deixat de volar i que més de 2.000 treballadors es trobin amb un expedient de regulació no afectarà la sèrie, que emetrà com estava previst l'episodi en què intervé l'empresari.

stats