Premsa
Mèdia 31/12/2010

Ferran Mascarell, l'home del dia a la premsa

Sis diaris publiquen entrevistes amb el conseller de Cultura en la seva edició d'avui

Auri Garcia
1 min
Ferran Mascarell ja ha ocupat aquest dijous el seu despatx.

BarcelonaFerran Mascarell, el nou conseller de Cultura de la Generalitat, és el gran protagonista del dia als quioscos catalans. Fins a sis diaris que es venen a Catalunya publiquen una entrevista amb Mascarell en la seva edició d'avui. Es tracta de l'Avui, El Punt, El Periódico, La Vanguardia, El País i El Mundo.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'Avui, El Punt i El País coincideixen a titular l'entrevista amb frases en què Mascarell assegura que no li han demanat que canviï la seva ideologia. "A CiU, ningú m'ha demanat que canviï d'idees", diu Mascarell en el titular de l'Avui i d'El Punt. El País escull una frase més explícita, en aquesta mateixa línia: "Encara sóc socialdemòcrata i catalanista, i ningú m'ha demanat que canviï".

El Periódico prefereix encapçalar l'entrevista amb una frase que fa referència al Partit dels Socialistes de Catalunya. "Alguns del PSC deuen saber per què són més papistes que el Papa", diu Mascarell al diari del Grup Zeta.

La Vanguardia i El Mundo, per contra, opten per deixar el nomenament en segon terme i destacar frases amb més contingut polític. La Vanguardia titula: "Necessitem un estat propi i eficient". Per la seva part, El Mundo opta per un titular sobre la llei del cinema: "Català i espanyol s'han d'igualar al cinema".

stats