PREMSA / TELEVISIÓ
Mèdia 20/12/2010

Ferran Monegal compareix al jutjat per una demanda de Jaume Roures

El president de Mediapro l'acusa de "falsedat" per un article que va escriure el periodista

Laia Altarriba
1 min
Telemonegal

BarcelonaTal i com ell mateix explica en un article a El PeriódicoEl Periódico, el periodista Ferran Monegal ha de comparèixer aquest matí al jutjat de primera instància número 4 de Barcelona. El motiu és una demanda que li ha interposat Jaume Roures, president de Mediapro.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Roures va demandar Monegal per un article que el presentador del programa de BTV Telemonegal va escriure a El Periódico el passat 8 de setembre. Al text, Monegal es preguntava: "D'on vénen els capitals que impulsen el seu imperi, senyor Roures? S'ha publicat que les empreses matrius de Mediapro estan radicades a Holanda. Potser fins i tot a les Antilles Holandeses. ¿Què hi ha de cert en tot això?".

Per aquestes preguntes, el propietari de Mediapro ha acusat el periodista de "greus manifestacions" i "falsedat" que ha afectat la seva "dignitat" i el seu "honor". Si Monegal no es retracta, Roures assegura que li interposarà una querella "per delictes d'injúries i calúmnies".

L'article on Monegal explica que ha de comparèixer al jutjat no és l'habitual que fa cada dia a la secció de televisió del diari, sinó que és un text més llarg i amb un to molt diferent de l'estil distès que acostuma a utilitzar.

stats