ÈXIT DEL CLUB SUPER3
Mèdia 24/10/2011

La Festa dels Súpers fa un rècord històric d'assistència

La Festa dels Súpers del vintè aniversari del club ha estat la més concorreguda de la història. 420.000 participants han pujat el cap de setmana a l'Anella Olímpica de Montjuïc.

N.a.
2 min
La Festa dels Súpers fa un rècord històric d'assistència

Barcelona.La Festa dels Súpers va tancar ahir la seva quinzena edició amb rècord d'assistència. Una allau de nens acompanyats dels seus pares van omplir dissabte i diumenge les més de 200 activitats organitzades a l'Estadi Olímpic i el seu entorn. Enguany, l'esdeveniment coincidia amb el vintè aniversari del Club Super3. Segons calcula TV3 en un comunicat, 230.000 participants van assistir-hi dissabte i 190.000 més ho van fer diumenge. Es va invertir així la tendència tradicional de l'esdeveniment, segons la qual l'última jornada de la Festa dels Súpers acostuma a ser la més multitudinària.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Després de vint anys, el Club Super3 ha tornat a demostrar que és un autèntic fenomen social i això és possible gràcies als súpers i a la paciència dels seus pares", va declarar ahir el director del canal Super3, Dani López. Aquesta edició ha superat amb escreix la de l'any passat i la del 2008, fins ara les més concorregudes amb 380.000 assistents en cada cas.

Enguany, la Festa dels Súpers tenia com a lemaUh! Oh! No tinc por. El moment més emocionant de la jornada d'ahir va ser quan a les dotze del migdia els personatges del Super3 van sortir a l'escenari. Segons explica TV3, des de primera hora els nens i les seves famílies omplien les grades de l'estadi, amb la intenció de plantar cara a la invasió fantasma del senyor Pla, el dolent, que pretenia espantar la família Súper. Cridant sense por, els mals esperits s'han dissipat.

Tot i la massiva afluència de públic, el transport públic va fer que l'accés a la festa fos fluït. Al voltant del 40% dels assistents van arribar a l'Anella Olímpica amb transport públic o a peu. Entre dissabte i diumenge va registrar-se una arribada de gairebé 70.000 persones amb autobús i més de 130.000 a través de les escales mecàniques.

36.000 carnets

La festa també va posar a prova la fidelitat dels seguidors del Super3. Durant tots dos dies van gestionar-se un total de 36.000 altes i renovacions del carnet del club. L'esdeveniment va acabar ahir a les sis de la tarda, amb actuacions dels tabalers del Poble Sec i dels tambors d'Olot. Altres dels moments que més expectació van generar van ser el concert dels Teràpia de Xoc i l'aparició a l'escenari dels protagonistes de la sèriePolseres vermelles. Ara el Club Super3 s'acomiada dels seus socis fins a l'any vinent.

stats