Filmin estrena el nou drama dels creadors de ‘This is England’

'The virtue' parla d'un home obsessionat amb un trauma del passat

Des d’avui, la plataforma Filmin ofereix la minisèrie de quatre episodis The virtues, el nou projecte dels creadors de les tres entregues de la sèrie This is England, Shane Meadows i Jack Throne.

The virtues, que al Regne Unit es va emetre a Channel 4, explica la història del Joseph (Stephen Graham), un home obsessionat amb un trauma del passat del qual porta dècades intentant fugir consumint alcohol i drogues. Cansat d’una vida sense rumb, viatjarà a la seva Irlanda natal per enfrontar-se als seus records i retrobar-se amb la seva germana Anna, a qui no veu des que era un nen. El Joseph començarà a treballar a l’empresa del marit de la seva germana i coneixerà la Dinah, la cunyada de l’Anna, amb qui establirà una relació que pot ser alliberadora per a tots dos.

Després de This is England, que era un retrat de l’Anglaterra dels anys 80, The virtues, que va guanyar el premi al millor actor i el gran premi del festival Series Mania, s’endinsa una mica més en elements autobiogràfics de Meadows, que com el protagonista de la sèrie ha conviscut durant anys amb la depressió i l’ansietat arran de l’abús sexual que va patir als 9 anys.

Més continguts de